ტრენინგის მიზანია რძის გადამამუშავებლებისთვის სხვადასხვა სახის რძის პროდუქტების წარმოების შესახებ თეორიული და პრაქტიკული ცოდნის გამყარება. მსმენელები შეისწავლიან რძის გადამუშავების სრულ ციკლს, ლაბორატორიულ ანალიზებსა და რძის ხარისხის კონტროლს, ყველის, მათ შორის, ალპური ყველის წარმოებას, კარაქისა და იოგურტის წარმოებას, ყველის დაძველების ტექნოლოგიებსა და სურსათის უვნელობის პრინციპებს.
სწავლების მეთოდი – ჰიბრიდული (ნაწილობრივ – ადგილზე, ნაწილობრივ – დისტანციური სწავლება)
ხანგრძლივობა: 2 კვირა (1 კვირა ადგილზე პრაქტიკული ტრენინგი, 1 კვირა დისტანციური სწავლება)
მსმენელის მიერ გადასახდელი თანხა -1300 ლარი (მოიცავს პრაქტიკული სწავლების დროს განთავსებასა და კვებას)